dilluns, 23 de març del 2020

DILLUNS, 23 DE MARÇ DE 2020



Bon dia bonics i boniques, sóc Mª Dolores.
Hui és dilluns i comencem la primera setmana del nostre treball interactiu i virtual.
 
Segur que esteu encantats de poder fer les vostres tasques a l'ordinador i mitjançant molts jocs i activitats divertides. Com sé que vos encanta anar a l'aula d'informàtica del col.le, he pensant que estareu encantats d'estar tots els dies a l'aula d'informàtica .

Això sí cadascú a sa casa!!!
 
 
 
 
En  primer lloc vull transmetre-vos un missatge de moltíssima tranquil·litat. No heu de preocupar-vos pels controls ni per les notes. Ara estem tots aprenent a treballar d'un altra manera. És difícil per a vosaltres i també per a nosaltres.
 
Anem a anar molt espaiet perquè aquest temps siga divertit i no ens angoixe a ningú.
 
De moment hui el que aneu a fer és entrar a la pàgina EDUBOOK.vicensvives.com  i aneu a investigar com funcionen els llibres digitals.  Vos envie un vídeo explicant els passos que heu de seguir.
 
Si algú no pot entrar heu de dir-me-ho enviant-me un missatge a la web família. També m'agradaria que els que teniu activada la web família m'enviareu un missatge dient-me com esteu i les coses tan xules i divertides que segur esteu fent a casa.
 
De moment vos envie el nou horari que seguirem a les nostres classes virtuals. Res és definitiu perquè anirem fent propostes i proves fins que trobem la millor manera de comunicar-nos i de treballar.
 
Segons l'horari de hui ens toca mate i valors o religió. Per saber que hem de fer cal que visiteu la pàgina de Matemàtiques i d'Educar en valors.

  
Tinc moltes ganes d'estar de nou amb vosaltres.
Una abraçada col·lectiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.